Semester i Turkiet!

Merhaba (hej på turkiska) allihopa!
  Alla har nog längtat efter ett nytt inlägg i bloggen. Sanningen är att jag inte har haft någonting att lägga upp bilder på, men nu har jag ju faktiskt det! En vecka på ett All Inclusive hotel i Turkiet  är faktiskt fullt av roliga saker. Särskilt och hotellet heter Hane family resort.
  Vi gick upp klockan 05.15 för att hinna med flyget klockan 06.40. Vi satt på flyget LÄNGE, men tillslut flög vi in i Turkiet. Utsikten uppifrån vad riktigt fin.


Snöigt berg med vinge med. Min favorit bild!


En flod heller sjö, vet inte vilket. Vi såg också en VÄLDIGT turkos sjö,
tyvärr fick jag den inte på bild.


En dag tog vi taxi (taksi på turkiska) in till Side, en stad 8 km från hotellet. Staden byggdes under rommartiden, och hittades av arkeolger i början av 1800-talet. Därför fanns det en hel del ruiner vid kusten och i utkanten. Fast Side bestode nog mest av affärer...


Något slaks valv.


Fina pelare.


Ett annat fint valv vid hamnen.


Ett fint litet ställe vid havet där man kunde gå ut och kolla.

Sen vad det ju det lite komiska med staden. Allt fick jag inte med på bild, men vill tillägga att det fanns en skylt där det stod: "Billigare än Skopunkten" på. En annan försäljare på pekade att det vad billigare än H&M.


Vi var faktiskt inne och tittade, men tyvärr träffade vi inte Henke Larsson.


Detta stod på vissa brunnar. Jag tyckte det var ur kul!


Tobias köpte en fes...

Middagen vad alltid god, och dom hade alltid "skulpturer" gjorda av olika frukter. Jag fick inte kort på alla, men några!


Blommor av vattenmelon och körsbär.


Blommor i någon främmande frukt.


Fint blommönster i ännu en vattenmelon. 

Tyvärr har jag inga mer bilder, men önskar att jag hade det. Poolen var helt fantastisk, vattenruschbanorna med. Eftersom jag inte kan lägga upp filmer (vet inte hur man gör) så kan jag inte visa her fakir-showen eller dansen som man gjorde flera gånger om dagen.


Hejdå alla som jobbade nere vid poolen och fixade underhållning m.m.!


Hejdå hela Turkiet!

Elin Andersson 10 år

RSS 2.0